Voel je zalig thuis met de

badkamers keukens verwarmingssystemen ventilatiesystemen van Warson

Warson, al 40 jaar geluksmakers

Als familiebedrijf weten we al meer dan 40 jaar hoe we mensen gelukkig maken. Kwaliteitsvol wonen en leven is daarbij essentieel. Als professionele groothandel leveren we totaaloplossingen. Van de eerste offerteaanvraag tot de installatie en afterservice, onze Warson-specialisten zorgen ervoor dat je perfect tevreden bent én blijft.

Aantrekkelijk aanbod, eerlijke prijzen

Zoek je een prachtige keuken om de heerlijkste gerechten in te bereiden of een verfijnde badkamer waarin je zalig kunt wegdromen? Heb je behoefte aan weldadige warmte of eerder verfrissende ventilatie? Warson maakt er werk van. Klassiek of modern, je vindt je ideale badkamer en keuken zeker bij ons. Persoonlijk advies voor jouw perfecte verwarmings- of ventilatieoplossing krijg je ook van onze experten. Ons professioneel team is bovendien thuis in zowel nieuwbouw en renovatie.

Badkamers

Met een uitgebreid assortiment aan de meest elegante producten vind je bij Warson zonder twijfel de perfecte badkamer die bruist van luxe. Resultaat? Jij die elke dag schuimt van plezier.

Keukens

Sta dagelijks te genieten in je nieuwe kookhemel. Snelle hap of culinair meesterwerk? Kinderspel met de kwaliteitsvolle toestellen en complete uitrusting van je Warson keuken.

Verwarming

Knusse warmte en een design waar je het warm van krijgt? Warson specialiseert zich in het creëren in verwarmingsoplossingen op maat. Zo geniet je altijd van een optimale temperatuur op een duurzame manier.

Groene energie

Natuurlijk kies je voor de planeet. En dus kies je voor de service van Warson. We werken duurzaam zonder toegeving op vlak van kwaliteit. Geniet zo éxtra van jouw badkamer, keuken, gezonde binnenlucht of verwarming.

Ventilatie

Op elk moment van je dag de ideale temperatuur én gezonde lucht in huis? Zonder een overmaat aan stroomverbruik? Koud kunstje voor de ventilatiesystemen van Warson.

Promoties

Hou zeker onze promoties in het oog als je denkt aan een nieuwe badkamer, keuken of verwarmings- en ventilatiesysteem. Warson biedt uitzonderlijke kortingen aan op producten van topkwaliteit die absoluut het bekijken waard zijn.
PROMO

Waarom kies je voor Warson?

Kwaliteitsproducten

Bij Warson weet je dat je kwaliteit krijgt. Waarom? Omdat we zorgvuldig de markt scannen en enkel die producten selecteren die jou kwaliteit garanderen. We volgen nauwgezet alle trends op de voet en zijn volledig op de hoogte van de laatste innovaties.

Familiebedrijf

Bij Warson is de klant geen koning. Wel keizer. We zijn pas volledig tevreden als we jouw verwachtingen niet enkel inlossen, maar ook overtreffen.

Eerlijke prijzen

Wees gerust. Wat jouw budget ook is. Je kan altijd wegdromen in je Warson badkamer of keuken of genieten van een verwarmings- of ventilatiesysteem naar jouw wensen.

Opvolging van A tot Z

Problemen, vragen of opmerkingen? Een persoonlijke expert zorgt voor een vlekkeloze levering, plaatsing én service, van A tot Z. Zo ben je zeker van het best mogelijke resultaat en een optimale ondersteuning.

Totaaloplossingen

Van raad tot renovatie. Alles voor jouw badkamer, keuken, verwarmings- of ventilatiesysteem vind je bij Warson.

Vakkundige plaatsing

Detail, maatwerk en functionaliteit. De heilige drievuldigheid bij Warson. Onze vakkundige techniekers hebben deze altijd voor ogen tijdens het plaatsen van jouw ideale keuken, badkamer, verwarmings- en ventilatiesysteem.

Megaveel keuze = megaveel inspiratie

Kom met je eigen ogen zien hoe jouw woondroom werkelijkheid kan worden. In onze toonzaal ontdek je een wereld van keukens, badkamers en verwarming- en ventilatieoplossingen. Ons gedreven team staat paraat om je persoonlijk advies te geven.

Promoties

Graag meer waar voor je geld? Hou dan zeker onze promoties in het oog als je aan een nieuwe badkamer, keuken of verwarmings- en ventilatiesysteem denkt. Warson biedt uitzonderlijke kortingen aan op producten van topkwaliteit die absoluut het bekijken waard zijn.

Offerteaanvraag